kawanku

Assalamualaikum semua and selamat sejahtera. hope semua sihat walafiat. okay. firstly nak gtaw, saya baru first time tulis blog nie, baru nak belajar. hehehe. well hari nie saya nak tulis pasal kawan ! okay. kawan merupakan orang yang paling rapat dengan kita selepas parents kita. kawanlah tempat kita luahkan perasaan, share prob and mcm2 lah. takda kawan memang tak best! kecuali yang forever alone lahhh ! yang tuu tak boleh kata apa dah. hehehe. selama saya hidup 18 tahun nie mcm2 kawan yang saya dh jumpa. ada yang baik, lurus, rajin. malas, tikan belakang, tikam depan, mulut lancau, suka mengutuk, and mcm2 lah. apapun kita harus ambil yang positif. tak gitu? :) okay2, kat sini saya nak introduce some of my friend yang always beside me and my bff :) wanna know? lets check it out !





inilah kawan saya :) dari depan memakai cermin mata azirah abdullah. she is my roomate. very happy know her. friendly and can share problems with her. yeahhh ! second, yang bertudung pink adalah hani azman. johor mari maaa :) hehehe friendly and always laugh like me :) hehehe wanna know more? lets go ! 



hey, hey ! inilah hana azman. muka sama tak mcam kawan saya yg atas tadi? hehehe actually diaorang kembar~ ngee. hehehe hana seorang yang baik, peramah and berfikiran matang. and dia kuat merajuk tawu? hehehe shhhuuu >,< hehehe 
okaylahhh sampai setakat ni dulu lakaran saya. lepas nie saya cerita lagi pasal kawan2 saya di sekolah menengah okay ? tatatata assalamualaikum and see you next time ! CHAWWWW .